Cross Comix Festival 2021

Cross Comix organiseert hét festival waarin de stad Rotterdam als decor en podium voor het beeldverhaal centraal staat. Dit keer niet op één locatie, maar op verschillende locaties verspreid door Blijdorp met het Vroesenpaviljoen als middelpunt.

Wandeling door Blijdorp

Met een wandelroutekaart, getekend door Bas de Ruiter loop je langs originele locaties waar van alles te beleven is. Bezoek de pop up expo van Gallery Untitled, doe mee aan een workshop, maak een zeefdruk, kom naar de signeersessies en meet & greets, volg een masterclass of laat je verrassen door een van de vele boekenprimeurs.

De eerste namen zijn bekend!

Ook kunnen we alvast de eerste namen bekend maken die een bijdrage leveren op het festival. Dat zijn oa: Joost Swarte, Martin Lodewijk, Hanco Kolk, Erik Kriek, Typex, Robert van der Kroft, Sterre Richard, Frits Jonker, Marloes Dekkers, Stefan Nieuwenhuis, Valentijn Hamel, Rutger Gret, Mélanie van den Hoorn en Siebe Thissen. 

Wij kijken er naar uit om iedereen weer te zien. Zet het alvast in je agenda en dompel je onder in animaties, kunst en illustraties!